Gambar Seksi: 'Saya Tak Campur Urusan Media Sosial Isteri' - Hafiz Hamidun

Heboh apabila gambar seksi isteri tersebar, Hafiz Hamidun turut menerima tempias kecaman apabila ada yang berpendapat beliau sebagai suami tidak memantau aktivit media sosial isterinya, Joy Revfa. Lebih hebat lagi ada juga yang mengatakan Hafiz sebagai suami yang dayus.

“Setiap apa yang dimuat naik di laman sosial isteri, ia tanggungjawabnya sendiri dan saya tidak masuk campur kerana kebanyakan adalah berkaitan perniagaannya. Pada masa sama, dia juga memiliki syarikat dan kumpulan penasihat yang akan memantau setiap apa yang dimuat naik”

“Dia sendiri perlu bersedia untuk terima sebarang kritikan, sama ada suka atau tidak. Saya bukan sengaja tidak mengendahkan hal itu tetapi apabila terlalu ramai peminat yang menghantar mesej serta ‘tag’ nama saya di ruangan komen, saya memilih untuk tidak melayannya”

“Ada beberapa batasan yang sudah kami persetujui. Saya tidak mengikutnya di laman Instagram kerana tidak mahu masuk campur dalam hal perniagaannya,” jelasnya kepada Harian Metro mengenai gambar viral isterinya yang dikritik ramai kerana seksi.

Sebelum ini gambar seksi yang menunjukkan Joy memakai baju yang jarang serta menampakkan dadanya mula tersebar.

Ramai yang mengecam tindakan wanita itu yang tidak selari dengan imejnya yang bertudung serta bersuamikan Hafiz.
Gambar Seksi: 'Saya Tak Campur Urusan Media Sosial Isteri' - Hafiz Hamidun Gambar Seksi: 'Saya Tak Campur Urusan Media Sosial Isteri' - Hafiz Hamidun Reviewed by kraken san on Monday, July 10, 2017 Rating: 5
Powered by Blogger.