(Video) Budak Perempuan Dipukul, Ditampar Kerana Tumpahkan Nasi

Polis sudah menahan wanita yang mendera seorang kanak-kanak dalam video yang viral di Facebook dipercayai berlaku sebuah rumah di Taman Puchong Perdana, Puchong malam semalam.

Video berkenaan dirakam seorang individu dan tular di laman sosial termasuk aplikasi WhatsApp sejak malam semalam.

Rakaman berdurasi dua minit 15 saat itu memaparkan seorang wanita memukul seorang kanak-kanak berusia lingkungan enam tahun sekurang-kurangnya 30 kali menggunakan kayu.Ketika kejadian, kanak-kanak itu sedang makan sebelum wanita berkenaan mengarahkan kanak-kanak terbabit beredar dari meja makan kerana menumpahkan makanan.

Sebaik mangsa bangun, wanita itu memukul kanak-kanak berkenaan berkali-kali sehingga menangis.

Selepas dipukul, kanak-kanak itu mengosok badannya kerana kesakitan.

Daripada rakaman mendapati wanita itu berkata dalam bahasa Tamil bahawa dia tidak kisah jika video yang dirakam menjadi viral.Difahamkan terdapat dua lagi video yang menunjukkan jiran wanita terbabit mempertikaikan sikap berangnya terhadap mangsa.

Dipercayai kanak-kanak berkenaan bukan ahli keluarga wanita terbabit, sebaliknya mangsa hanya dijaga sementara waktu.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Subang Jaya Asisten Komisioner Mohd Azlin Sadari berkata, pihaknya menerima laporan berhubung kejadian.

"Mangsa sudah diselamatkan dan wanita terbabit ditahan untuk siasatan lanjut.

"Perkembangan kes akan dimaklumkan kelak," katanya.

(Video) Budak Perempuan Dipukul, Ditampar Kerana Tumpahkan Nasi (Video) Budak Perempuan Dipukul, Ditampar Kerana Tumpahkan Nasi Reviewed by Unknown on Tuesday, June 06, 2017 Rating: 5
Powered by Blogger.