(Video) Sudahlah Tak Ada Lesen, Roadtax...Langgar Kereta Orang Lain, Berlagak Pula!

Kecoh di media sosial rakaman video seorang wanita warga asing yang bongkak selepas ditegur kerana melanggar sebuah kereta.

Sudahlah tidak boleh menerima teguran, wanita itu juga berani memandu tanpa lesen dengan menggunakan kereta, yang cukai jalannya telah tamat tempoh.

Semalam, satu laman Facebook telah memuat naik video wanita tersebut yang dikatakan besar kepala selepas melanggar sebuah kereta di IOI Putrajaya.

"Overtake belah kiri tak lepas. Seret habis kereta belah kiri. Dah nak raya buat hal pula. Berlagak belajar UPM. Dia ingat saya ini takda degree ke?

"Lesen memandu dan Roadtax tiada dan dia salahkan saya yang langgarnya. Dari depan IOI Putrajaya saya kejar sampai Cyberjaya.

"Saya telah menghubungi balai polis Cyberjaya untuk melaporkan kejadian itu kerana dia tidak mahu mengaku kesalahan yang dilakukan.

"Ohh video yang last itu dia jatuhkan telefon saya, maka sampai situ sahaja saya dapat merakam video tersebut. Memang saya rasa tidak ada harapan nak claim sebab dia tiada insurance pun. Sapa-sapa boleh tolong beri cadangan apa yang saya perlu lakukan selain report polis?,"


Rata-rata netizen yang menonton video itu melahirkan rasa kesal dan marah dengan sikap panas baran yang ditunjukkan oleh wanita warga asing itu.

Mereka berharap agar pihak berkuasa dapat mengambil tindakan yang tegas terhadap wanita itu kerana bimbang perkara sebegini akan terjadi lagi pada masa akan datang.

(Video) Sudahlah Tak Ada Lesen, Roadtax...Langgar Kereta Orang Lain, Berlagak Pula! (Video) Sudahlah Tak Ada Lesen, Roadtax...Langgar Kereta Orang Lain, Berlagak Pula! Reviewed by kraken san on Friday, June 23, 2017 Rating: 5
Powered by Blogger.