Muka Garang, Saudara Tak Berani Tanya Pasal Jodoh - Izreen Azminda

Jika anda masih single atau belum mempunyai cahaya mata, kedatangan Aidilfitri mungkin akan menjadi medan saudara mara untuk bertanyakan soalan panas berkaitan perkara perkara tersebut.

Namun untung bagi Izreen Azminda, wajah garangnya membuatkannya terselamat daripada soalan tersebut.

“Saya rasa mereka pun tak berani nak tanya. Muka kami pun ‘cengih’ (garang). Setakat ini tiada pula yang tanya bila saya nak berkahwin lain tambahan pula mereka sendiri dapat jawapan apabila lihat saya balik kampung hanya bersama anak,” jelasnya kepada mStar Online.

Tambah Izreen, buat masa sekarang dia tidak mahu terlalu memikirkan untuk berkahwin dan lebih selesa meletakkan perkara tersebut kepada ketentuan Tuhan.

“Bukannya serik hendak berkahwin buat kali kedua cuma jodoh belum sampai. Insya-Allah jika dipertemukan dengan seorang lelaki yang sesuai dan memahami diri saya, saya akan berkahwin”

“Sekarang saya tidaklah terlalu fokus ke arah mencari jodoh kerana tumpuan utama saya kini adalah anak dan karier lakonan,” katanya.

Sebelum ini, Izreen pernah berkahwin pada 2012 (bercerai 2014) dan dikurniakan cahaya mata lelaki, Muhammad Adrian Umar, 4 tahun.
Muka Garang, Saudara Tak Berani Tanya Pasal Jodoh - Izreen Azminda Muka Garang, Saudara Tak Berani Tanya Pasal Jodoh - Izreen Azminda Reviewed by Unknown on Tuesday, June 20, 2017 Rating: 5
Powered by Blogger.