Kecoh! Neelofa Hilangkan Diri Bila 'Fattzura' Hadir?

Neelofa! Mana kamu hilang? Gara-gara tidak muncul dalam program hiburan popular MeleTOP malam Selasa, hos rancangan itu, Neelofa dikecam netizen yang menganggap dia tidak profesional untuk bertentang mata dengan tetamu episod itu, Fattah Amin dan Fazura.

Netizen khususnya peminat gabungan pelakon Hero Seorang Cinderella yang digelar Fattzura itu mempersoalkan tindakan Neelofa sebagai sengaja tidak mahu bertemu pasangan itu.

Fattah Amin dan Fazura menjadi tetamu undangan program MeleTOP.
Hos pada malam itu digantikan dengan penyanyi Siti Nordiana, sementara Imam Muda Asyraf menggantikan Nabil Ahmad. Nabil ketika ini mengerjakan umrah di Makkah.

Selain itu, akaun Instagram @Meletop turut dihujani lebih 50,000 komen yang memberikan reaksi dan pendapat kerana tidak berpuas hati atas sikap Neelofa itu.

Neelofa dan Nabil mengacarakan MeleTOP sejak 2012.
Bagaimanapun, pada episod minggu lalu, Neelofa dan Nabil ada mengumumkan bahawa kedua-dua mereka akan cuti bekerja bagi mengerjakan ibadah umrah namun difahamkan Neelofa ketika ini masih lagi berada dalam negara.

Sementara itu, gandingan pertama kali Siti Nordiana dan Imam Muda Asyraf turut menjadi perhatian penonton.

Kedua-dua mereka dikatakan lebih tenang dan segar untuk mengendalikan program hiburan berkenaan.

Ada juga netizen yang mahu gandingan ini terus dikekalkan bagi memberi pembaharuan terhadap program yang sudah bersiaran selama enam tahun dengan mengekalkan pengacara yang sama.

Program MeleTOP bersiaran setiap hari Selasa, pukul 10 malam di Astro Ria (Saluran 104).
Kecoh! Neelofa Hilangkan Diri Bila 'Fattzura' Hadir? Kecoh! Neelofa Hilangkan Diri Bila 'Fattzura' Hadir? Reviewed by kraken san on Saturday, June 24, 2017 Rating: 5
Powered by Blogger.