Wanita Beli Petai RM400 Sepapan Di Pasaraya Giant

Seorang wanita mendakwa dia dikenakan bayaran sebanyak RM808.60 oleh sebuah pasar raya 'gergasi' bagi barang-barang dapur yang tidak seberapa membuatkannya tercengang seketika.

"Pertama kali shopping di Giant, barang tak sampai satu troli nilai RM808.60. Hanya beli barang dapur kecil-kecil, tiada benda yang besar. Bajet paling mahal pun RM450. Sekali kena bayar RM808.60, Tercengang mak oi!" tulis Anyss Mohd Auranyss di Facebooknya lima jam yang lalu.

Status luahan kekesalan Anyss itu telah dikongsi 7,953 pengguna Facebook yang terkejut dengan insiden yang menimpanya itu.Semakan pada resit bayaran mendapati, harga sepapan petai dikenakan sebanyak RM400. Malah kakitangan di bahagian kaunter khidmat pelanggan juga turut terkejut melihat harga perbezaan berkenaan.

Meskipun wang akan dikembalikan semula di atas kesilapan tersebut, Anyss menasihatkan orang ramai agar berhati-hati dan pastikan menyemak resit bayaran sebelum meninggalkan pasar raya.

Wanita Beli Petai RM400 Sepapan Di Pasaraya Giant Wanita Beli Petai RM400 Sepapan Di Pasaraya Giant Reviewed by Unknown on Sunday, May 21, 2017 Rating: 5
Powered by Blogger.