Berita Terupdate dan Terpercaya Yang Disajikan Dengan Lebih Menarik

Mohon SHARE Sebanyak Mungkin Biar 1 Dunia Tahu Kekejaman Dan Kejahatan Israel Laknatullah

beritaviral.org - Mohon SHARE sebanyak mungkin biar 1 dunia tahu kekejaman dan kejahatan Israel laknatullah !!!!

SEMENTARA ITU DI SYRIA..
Apa dosa kanak-kanak ini sehingga dia dirantai, diseksa lalu dibunuh, jenazahnya diaibkan, dadanya dirobek & jantungnya dikeluarkan.. Apakah dosanya??

Hanya kerana kedua ibubapanya adalah penganut Sunni yang beriktikad dengan kalimah LailahaillAllah Muhammadurrasulullah SAW.. Allah.. Allah.. Allah.. Tanya, dimana letaknya hati kita saat melihat gambar ini? Bayangkan kanak-kanak ini adalah anak kandung kita, darah-daging kita.. Apakah yang akan kita lakukan?? Melihatkan anak-anak kita digigit nyamuk sahaja sudah membuat kita rasa marah.. Inikan pula jika dibuat seperti dalam gambar ini!!! Apakah kerana dia bukan anak kandung kita, darah daging kita maka kita langsung tidak ambil peduli??


Saat kita disini 'menjual agama' untuk membeli dunia, saudara-saudara kita pula disana 'membeli agama' dengan airmata, darah malah nyawa mereka.. Sekali lagi, tanyalah.. Dimana letaknya hati kita saat melihat gambar ini.. Dimana??

Setelah kita bersimpati, berdoa & bersedekah kepada mereka, cara apa lagi yang boleh kita buat untuk bantu mereka?? Tanya hati!!!

Lahaulawala quwwatailla billahil aliyyul aziim..
T.T
(maaf gambar terpaksa di'sensored' kerana terlalu mengerikan)

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Mohon SHARE Sebanyak Mungkin Biar 1 Dunia Tahu Kekejaman Dan Kejahatan Israel Laknatullah